7 листопада 2001

Архів

Новини
19:06
Таджикистан готовий надати територію для військових баз США
18:46
Українські акції продовжують обвалюватися
Індекс Першої фондової торгової системи України (ПФТС) при закритті сесії знизився на 2,74 відсотки до 37,98 з 39,05 попереднього торгового дня. Це вже другий поспіль день, коли фіксуються найнижчі показники на ринку. Обсяг торгів в ПФТС знизився до 14.932 гривень з 87.730 гривень на попередніх торгах.
18:43
"Дніпроенерго" збанкрутувало
Дніпропетровський господарський суд 30 листопада проведе підготовче засідання у справі про банкрутство "ВАТ Дніпроенерго" за позовом "ВАТ Дніпропетровськгаз" на суму 10439,8 тис. грн. З березня по травень поточного року кредитори подали на адресу "Дніпроенерго" позови на загальну суму більше ніж 250 млн. грн.
18:33
Зіркове подружжя балетного Нью-Йорку
Про Ірину Дворовенко і Максима Білоцерківського потрібно знати. Не було б перебільшенням сказати, що Дворовенко та Білоцерківський - золота пара нью-йоркського балету. Публіка просто шаленіє від їхніх спільних виступів. Окрім того, що вони подружня пара, Ірина та Максим ідеально підходять одне одному фізично.
17:46
Планується зниження цін за міжнародні переговори, однак Інтернет подорожчає
Граничні тарифи на телефонний зв'язок в Україні будуть переглянуті в листопаді. Збільшення кількості міжнародних дзвінків останнім часом дозволяє знизити тарифи на цей вид послуг, можливо на 15%. При цьому можливе незначне збільшення вартості місцевого зв'язку - не більш ніж на 1,5 коп. за хвилину.
17:08
МВФ ухвалив бюджетну політику Укркаїни
Бюджетна політика України останнім часом - 2000-2001 рр. - була хорошою з точки зору збереження макроекономічної стабільності, - заявив в інтерв'ю журналістам помічник директора ІІ Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду (МВФ) Джуліан Беренгаут.
16:57
Блок Тимошенко: "Титанік" чи "Аврора"?
У середу з політичного поля України остаточно зникла назва "Форум нацпорятунку". Відмова від назви "ФНП" і нове ім'я партійного об'єднання "Блок Юлії Тимошенко" стали пострілом пістолету, який розпочав передвиборчу кампанію в президенти цієї опозиціонерки.
16:34
Блок Тимошенко: "Титанік" чи "Аврора"?
У середу з політичного поля України остаточно зникла назва "Форум нацпорятунку". Бренд перестав існувати після перейменування блоку екс-віце-прем'єра. Крім цього, день революціонерів 7 листопада приніс ще одну подію. Відмова від назви "ФНП" і нове ім'я партійного об'єднання "Блок Юлії Тимошенко" стали пострілом пістолету, який розпочав передвиборчу кампанію в президенти цієї опозиціонерки.
15:47
"Вимагаємо знизити ціни до рівня радянських" - хроніка 7 жовтня
Десятки тисяч людей, в тому числі і молодих, взяли участь в демонстраціях з нагоди дня Жовтневої революції. Марші і мітинги пройшли у всіх великих містах України, найчисленніші - на південному сході. Демонстранти вимагали дешевої ковбаси, відновлення свята 7 листопада, створення союзу з Росією і Білорусією.
15:28
Вся правда і неправда про Мерлін Монро
Про ту, яка ввела в моду, здавалося б, назавжди, світлий колір волосся, писали і пишуть безліч книг, відгуків, спогадів. Побачила світ чергова книга, де одна з ключових фінальних сцен, коли Мерілін і Кеннеді виступають прообразами не менш відомої пари Клінтон-Моніка, у найінтимніші моменти героїня думає про кубинську кризу.
15:11
Соціалісти роблять ставку на Схід
Юрій Луценко, керівник прес-служби СПУ, заявив що Соціалістична партія України в цю виборчу кампанію зосередить більше уваги на східних областях. З його слів, раніше стабільний електоральний результат соціалістам давали центральні області, тепер же його планується посилити Донецькою, Харківською, Луганською, Одеською, Дніпропетровською областями.
14:24
Що ж написав Кучма у листі, переданому з Ющенком в США?
14:24
Бензин в Україні перестане дешевшати
Україна лише виграла від падіння цін на нафту. Останнім часом світові виробники нафти знижують ціни. Нафтові індекси на Лондонській і Токійській біржах постійно знижуються. Таким чином, найближчим часом нафта і бензин почнуть дорожчати. Виходить, що в Україні найближчим часом піднімуться ціни на бензин.
14:10
Кучма готує "ленінський подарунок"
14:09
Космонавт хоче стати депутатом
14:05
Володимир Кличко ставить на команду Лобановського
Німечинна напередодні матчу з українцями хоче знати все про Україну. Що очікує на гравців збірної в Києві, які жінки в тій країні, та звідки такі сильні чоловіки в Україні, - про це в інтерв'ю газеті "Більд" розповіли брати Клички.
14:03
Таліби створюють підрозділи фанатиків-смертників, які будуть збивати американські літаки
14:01
Хто не з нами, той проти нас – Джордж Буш
13:32
Міністр оборони буде військовим, вистачить з нас цивільних - Кучма
13:19
18 американських солдат повернулися з Афганістану додому у трунах
13:09
Навіть терористи обминають українські банки
12:59
Посольство США в Україні вживає заходів проти зараження сибіркою
12:56
Створено блок Юлії Тимошенко
12:55
Християни прагнуть увійти в "Нашу Україну"
12:54
Євроспостерігачі збираються моніторити всю виборчу кампанію в Україні
11:14
Київ відзначає 7 листопада. Центр столиці перекрито
Представники лівих сил України під червоними прапорами, з транспарантами і лозунгами вийшли 7 листопада на вулиці Києва, щоб відзначити 84-у річницю Великої Жовтневої соціалістичної революції. Комуністи заявили до 21 тисяч учасників. За даними міліції - в колоні близько 1, 5 тис. чоловік.
10:43
Єжи Енгель про збірну України
Німецьке футбольне видання "Kіcker" напередодні матчів команди Німеччини зі збірною України звернулося до головного тренера збірної Польщі, Єжи Енгеля -охарактеризувати гру команди Лобановського.
09:38
Ющенко почав у США із зустрічі з єврейським лоббі
Свій перший візит до столиці світу – Нью-Йорку – в ранзі простого претендента на депутатство Ющенко розпочав зустріччю з Радою президентів найбільших єврейських організацій Америки. Зі слів Євгена Червоненка, який був свідком переговорів, учасники обговорили проблеми реституції єврейської власності в Україні та зняття з України дії поправки Джексона-Веніка.