Нацрада з питань телебачення перевірить ТВі упродовж двох тижнів

Вівторок, 18 вересня 2012, 10:18

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення упродовж двох тижнів проведе моніторинг провайдерів, які ретранслюють телеканал ТВі.

Про це заявив голова Нацради Володимир Манжосов, повідомляє сайт президента.

Голова Нацради водночас заперечив причетність регулятора до проблем зі зникненням телеканалу з ефіру.

За словами Манжосова, йдеться про суто господарський конфлікт.

"За нашими даними, під час розширення універсальної програмної послуги провайдери вимикають не лише ТВі. З ефіру зникли музичний та іноземний канали, кілька місцевих мовників. Ми перевіримо не лише провайдерів, які ретранслюють ТВі, а й ретранслятори по всій країні", - заявив Манжосов.

Він зазначив, що Нацрада оприлюднить результати моніторингу, а також своє бачення щодо поновлення мовлення ТВі, вже за два тижні.

Як відомо, 17 вересня президент Віктор Янукович звернувся до Нацради з питань телебачення та радіомовлення з проханням терміново розібратися із ситуацією, що склалася навколо телеканалу ТВі.

Конфлікт навколо ТВі виник майже два місяці тому.  20 липня кабельна мережа "Тріолан" вимкнула канал ТВі в 11 містах – Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві.

До цього, 12 липня податківці на телеканалі вилучили документи, що стосуються фінансово-господарчої діяльності підприємства.

Податкова міліція Солом'янського району Києва порушила кримінальну справу проти гендиретора ТВі Княжицького за підозрою в навмисному ухилянні від сплати податків на суму 3,025 мільйона гривень.

Княжицький назвав такі дії тиском Податкової міліції на ТВі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування