Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Калетнік прийшла до комуністів, оскільки не хоче бути "інгредієнтом"

Середа, 12 грудня 2012, 20:07

Депутат Оксана Калетник, обрана до парламенту як самовисуванець, запевняє, що вступила у фракцію Компартії в пошуках ідеології.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання, навіщо вона вступила у фракцію КПУ в парламенті.

"Я працювала, як член Національної ради з телебачення і радіомовлення, за квотою комуністів саме", - зазначила вона.

"У будь-якому випадку перебувати сьогодні у Верховній Раді і бути вільним інгредієнтом... Радіти тому, що ти потрапив під купол і задовольнив в чомусь свої амбіції? Я йшла для того, щоб працювати", - уточнила депутат.

"Дуже важливо було не просто кудись вступити, а розділити ідеологічні позиції тієї чи іншої партії. Коли я працювала на мажоритарному окрузі, я дуже відкрито говорила про те, що сьогодні на політичному небосхилі не бачу жодної партії, яка б яскраво мала ідеологію", - розповіла Калетник.

При цьому депутат зазначила, що має намір голосувати за кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра: "Так я підтримаю Азарова... Тут не було агітації, коней на переправі не міняють".

Відповідаючи на запитання, чи говорила вона про це лідеру Компартії Петру Симоненку, Калетник уточнила: "Звичайно. Що мені подобається в лідері партії комуністів, що з ним можна говорити відкрито, і відстоювати свої позиції, якщо ти в них упевнений".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...