У понеділок перемовини з новим керівництвом ТВі продовжаться – Андрій Шевченко

Субота, 27 квітня 2013, 01:58

У понеділок перемовини з новим керівництвом ТВі будуть продовжені.

Про це заявив депутат від партії "Батьківщина" Андрій Шевченко в ефірі "Шустер Live".

"В понеділок буде спроба продовжити переговори, і важливо, щоб колектив у повному складі брав у них участь", - сказав він.

Водночас ведучий ТВі Андрій Сайчук пояснив, чому колектив каналу оголосив страйк.

"Ми не є на позиції жодної зі сторін конфлікту. Це дуже важливо для нас. Інша справа, що, скажімо, якщо ми зараз виходимо в ефір, так чи інакше підтримуємо те, що сталося на каналі…", - сказав він.

"Зараз ми в стані перемовин. Намагаємося вести переговори з новим керівництвом. Сьогодні тричі ми не змогли це зробити, оскільки найбільша наша вимога, з якої ми починаємо висувати наші умови – гарантія мораторію звільнень на період переговорів, а також повернення (ведучого) Павла Шеремета", - додав Сайчук.

Водночас, за інформацією ведучого Мустафи Найєма, станом на 1:30 ночі 27 квітня під будівлею каналу знаходиться натовп молодиків та 5 автівок міліції.

Керівництво каналу пояснило, що так виглядають заходи з охорони громадського порядку
Керівництво каналу пояснило Найєму, що так виглядають заходи з охорони громадського порядку

Як відомо, вранці 23 квітня прес-служба телеканалу поширила повідомлення про появу у ТВi нового інвестора — Олександра Альтмана, колишнього партнера Кагаловского. Одночасно повідомлялося про призначення гендиректором ведучого програми "Знак оклику" Артема Шевченка й звільненні із цієї посади Наталі Катеринчук. 

Охорона не пропускала її на територію каналу. Більша частина журналістів телеканалу заявила про рейдерське захоплення ТВі й відмовилася виходити в ефір доти, поки не буде з'ясована ситуація із власником каналу.

Опозиція вважає, що конфлікт на телеканалі ТВі може призвести до суттєвих змін в інформаційному просторі України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування