Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція вимагає викликати у Раду "ненависника журналістів" і Пшонку

Четвер, 23 травня 2013, 13:05

Опозиція вимагає щоб на годину запитань до уряду у Раду прибув повний склад Кабінету Міністрів та прийняття постанови про звіт генпрокурора Віктора Пшонки.

Про це заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни.

Він нагадав, що опозиція наполягала протягом останніх декількох днів на заслуховуванні міністра внутрішніх справ та на запрошення до Верховної Ради генпрокурора.

"Після проведення погоджувальної ради нами прийнято наступне спільне рішення: завтра відповідно до закону "Про Кабінет Міністрів України" до Верховної Ради повинен прибути весь склад Кабінету Міністрів на чолі з ненависником журналістів Миколою Азаровим, і ненависником українського народу", - заявив Яценюк.

"Після години запитань до уряду на голосування ставиться постанова про заслуховування інформації генпрокурора пана Пшонки щодо дотримання стану законодавства України та розслідування фактів порушення прав і свобод громадян, жорстокого побиття працівників ЗМІ та бездіяльності працівників правоохоронних органів України під час проведення акції "Вставай, Україно" 18 травня", - додав він.

Як відомо, раніше Верховна рада створила ТСК щодо побиття журналістів 18 травня та розслідування інших фактів тиску на ЗМІ, перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування