До дисциплінарної відповідальності притягнуть 15 "нерішучих" міліціонерів

Четвер, 30 травня 2013, 01:00

До дисциплінарної відповідальності за бездіяльність під час сутичок на мітингу 18 травня притягнуть 15 працівників міліції.

Про це повідомив заступник начальника слідчого управління ГУ МВС України в Києві Валерій Сімон в ефірі 5 каналу.

"Щодо дисциплінарної відповідальності правоохоронців… Перевірка дійсно в головному управлінні завершена, і за результатами цієї перевірки виданий відповідний дисциплінарний наказ про заходи дисциплінарного реагування стосовно 15 працівників ГУ МВС", - сказав він.

Окрім того, за словами правоохоронця, встановлено ще 2 особи з числа "спортсменів" - одна з них з Каховки, інша – із селища міського типу, що знаходиться в Київській області.

Сімон зазначив, що всього вже впізнали 11 осіб, що були присутні під час сутички, враховуючи Вадима Тітушка. За словами правоохоронця, нікого нового не затримали.

Як відомо, за заявою голови ГУМВС України в Києві Валерія Коряка, співробітники міліції "проявили нерішучість" під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя 18 травня.

За підозрою у нападі затримали Вадима Тітушка. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Водночас у вівторок вийшло його відеозвернення, де він стверджує, що їх найняла опозиція.

У середу Шевченківський райсуд Києва випустив Тітушка під заставу 22940 гривень.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування