Тітушко працюватиме з журналістами, які його захистили

Понеділок, 18 листопада 2013, 13:53

Скандально відомий нападом на журналістів Вадим Тітушко одержав посвідчення журналіста й буде працювати репортером.

Про це "Українській правді" повідомила представник Тітушка Оксана Шкода.

"Вадим Тітушко оформлений на посаду репортера продакшн-телестудії "Діалог", про що свідчить офіційне посвідчення №027", - сказала Шкода.

"Не приховуємо, що в такий спосіб ми піднесли свого роду "подарунок" до Дня співробітників радіо й телебачення тим журналістам, які протягом усього часу, починаючи з 18 травня,  робили із спортсмена монстра. Усього лише за те, що самі спровокували хуліганські дії хлопців на Софійській площі", - сказала вона.

Скан документу, який Оксана Шкода направила УП 

"Зараз на Тітушка поширюються усі права й обов'язки журналістів, у тому числі,   і ст. 171 КК України про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. З Ольгою Сніцарчук і Владом Соделем, наприклад, у них однаковий статус", - додала вона.

Відповідаючи на запитання про те, чи є в Тітушка відповідний досвід або освіта, Шкода сказала:

"Звичайно, що досвіду роботи в журналістиці у Вадима немає. Але виходячи з того, що в цій сфері працюють люди навіть із технічною освітою, у Вадима є всі шанси пізнати ази професії".

"Це не буде основним заняттям у його житті. Пріоритетом залишається спорт, плюс до всього він студент юридичного факультету", - додала вона.

Шкода також розповіла, що "Діалог" - продакшн-студія, яка зараз обговорює формат телепрограм, на яких буде працювати Тітушко.

"Це два напрямки – спорт і соціалка. Швидше за все, спочатку буде спортивна тематика, тому що йому це набагато ближче. Проект із серії "Молодь і спорт", - сказала вона.

У свою чергу генпродюссер студії "Діалог" Армен Мартиросян у коментарі "Українській правді" підтвердив, що Тітушко буде репортером соцільно-спортивної програми.

"Наша студія існує 2 роки. Був ребрендинг студії. Раніше вона називалася Старлайт", - розповів він.

Відповідаючи на запитання про те, що в Тітушка немає ніякого журналістського досвіду, Мартиросян сказав: "Його готують".

За його словами, спочатку буде запущений пілотний проект, потім програма буде запропонована різним телеканалам. Однак Мартиросян відмовився називати  ті телеканали, з якими ведуться переговори.

Мартиросян також розповів, що телестудія вже співробітничає з "Максі ТВ", Еко ТВ, Тонісом, і регіональними телеканалами.

Він відмовився відповідати на запитання про те, кому належить телестудія й хто її фінансує. "Це закрите питання", - сказав він

Відповідаючи на запитання, хто з відомих журналістів працює з телестудією, він назвав Івана Безсмертного й Мирославу Бердник. Обоє ці журналісти раніше підписувалися під зверненням до президента Віктора Януковича із проханням захистити Тітушка.

Між тим у мережі інтернет не було жодного згадування про таку телестудію.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування