Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коморовський їде до Януковича, але після саміту

Вівторок, 26 листопада 2013, 22:03

У вівторок ввечері Канцелярія президента Польщі Броніслава Коморовського повідомила, що наступного понеділка він відвідає Україну.

Про це пише польська Gazeta Wyborcza.pl.

Жодних подробиць візиту не повідомляється, проте відомо, що президенти планують відкрити перехід на польсько -українському кордоні Budomierz - Hruszow.

Фото з сайта wyborcza.pl
Фото з сайта wyborcza.pl
 

Як відомо, 21 листопада уряд України вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

МЗС Польщі заявив, що країна і ЄС дуже розчаровані цим рішенням України.

Разом з тим польський прем'єр Дональд Туск заявив, що якщо з'явиться хоч найменша можливість змінити рішення України щодо асоціації з ЄС, то візит польського президента Броніслава Коморовського до Києва можливий.

"Якщо дізнаємось, що є ще хоч тінь можливості, що можна ще чогось добитись, то не виключено, що президент (Коморовський – ред.) буде ще в Україні перед самітом у Вільнюсі. Я також постараюсь провести телефонні переговори з деякими керівниками", - заявив Туск.

28-29 листопада у Вільнюсі відбудеться саміт Східного партнерства, де планувалося підписати угоду про асоціацію України з ЄС.

Перетин кордону - польсько-українська дорога перетину кордону за маршрутом Lubaczow (Підкарпатська провінція) - Немирів. Будівельні роботи на польській стороні було завершено у травні 2013 року. Закінчення робіт з української сторони планується 1 грудня 2013.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування