Окружний адмінсуд Києва самоусунувся від справи про заборону КПУ

Середа, 18 лютого 2015, 15:15

Суддя Окружного адміністративного суду Києва Валерій Кузьменко, який розглядає позов про заборону діяльності Компартії України, задовольнив свою заяву про самовідвід і передав справу на розгляд у Київський окружний адмінсуд.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"З метою недопущення сумнівів у неупередженості судді Кузьменка під час розгляду даної справи суд приходить до висновку про наявність підстав для задоволення заяви про самовідвід", - зачитав він ухвалу суду на засіданні в середу.

У визначенні також зазначається, що суд вважає за необхідне передати розгляд даного позову іншому адміністративному суду, найбільш територіально наближеного до Окружного адмінсуду Києва.

За його словами, таким судом є Київський окружний адміністративний суд.

Як відомо, Окружний адмінсуд Києва розглядає адміністративні справи, що відносяться до території столиці, Київській окружний адмінсуд - на території Київської області.

Раніше в середу Кузьменко повідомив, що всі судді, які розглядають позов про заборону Компартії України, заявили про самовідвід у зв'язку з обшуком в його кабінеті і вилученням комп'ютера з інформацією про всі справи, в тому числі і щодо КПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...