Балога на допит піде, але хоче, щоб і в Києві когось покарали

Вівторок, 14 липня 2015, 09:38

Депутат Віктор Балога обіцяє надати правоохоронним органам усю інформацію щодо конфлікту в Мукачевому, який призвів до жертв 11 липня.

Про це він написав у Facebook 14 липня.

"На зустріч, анонсовану прес-секретарем Генпрокуратури, Аваковим, я сьогодні, звичайно, піду. І як громадянин, і як політик надам усю інформацію, яка мені відома щодо бійні в Мукачеві, і навіть більше", - запевнив він.

"Сподіваюся даних, які я озвучу, вистачить не лише для притягнення до відповідальності винних у стрілянині, а (й) для того, щоб почати реальну посадку продажних ментів, починаючи з Мукачівського району та Закарпатськї області, закінчуючи Києвом, до якого все одно тягнуться ниточки цієї справи", - додав Балога.

На зустріч, анонсовану прес-секретарем Генпрокуратури г-ном Аваковим, я сьогодні, звичайно, піду. І як громадянин, і як ...

Posted by Віктор Балога on Monday, July 13, 2015

Як відомо, 11 липня в Мукачевому стався конфлікт за участю бійців "Правого сектора", у якому загинули 2 людини й було поранено чотирьох.

У "Правому секторі" заявляли, що борються з контрабандою на Закарпатті. Нібито їх викликав на переговори місцевий кримінальний авторитет Блюк (депутат Михайло Ланьо),аж раптом там з’явився "невідомий спецназ" - і зчинилася стрілянина.

За даними народного депутата від БПП Мустафи Найєма, конфлікт пов’язаний із контрабандою цигарок в області.

За даними джерел "Української правди", причиною конфлікту стали, зокрема, непрості стосунки народних депутатів Михайла Ланьо ("Опозиційний блок") та Віктора Балоги (позафракційний).

13 липня відбувся допит Ланьо, який натякав на причетність Балоги до "Правого сектора" на Закарпатті.

Балога заявляв, що конфлікт у Мукачевому виник через боротьбу за право покривати контрабанду між представниками "Правого сектора" та його колишнім соратником Ланьо.

13 липня двох бійців "Правого сектора" затримали працівники СБУ, ще двоє перебувають у лікарні під охороною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: