МЗС РФ побачило "український слід" у Венесуелі

П'ятниця, 22 лютого 2019, 14:02
МЗС РФ побачило український слід у Венесуелі

Офіційний представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що США збираються купити для Венесуели велику партію зброї, використавши для цього українське підприємство.

Про це вона сказала на брифінгу в п'ятницю, передає російський "Інтерфакс"

За її словами, у РФ нібито є дані про те, що компаніями США і їхніх союзників по НАТО опрацьовується питання придбання "в одній зі східноєвропейських країн" великої партії озброєння і боєприпасів для їх подальшої передачі опозиційним силам Венесуели ".

Захарова зазначила, що мова йде про зразки і аналоги великокаліберних кулеметів, підствольних і автоматичних гранатометів, переносних ЗРК, боєприпаси до стрілецької та артилерійського озброєння різного призначення.

"Доставку вантажу до Венесуели планується здійснити на початку березня декількома партіями через територію сусідньої країни з залученням транспортних літаків Міжнародної експедиторської компанії", - заявила представник МЗС РФ, підкресливши, що в цій історії простежується "український слід".

"У цій абсолютно непривабливій ​​історії простежується й український слід. Зокрема, як ми розуміємо, буде задіяно державне підприємство "Антонов"", - сказала Захарова.

Вона додала, що адміністрація США під виглядом доставки гуманітарної допомоги, запланованої на 23 лютого, стягують до кордону Венесуели спецсили і техніку.

Нагадаємо:

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: