31 жовтня 2000

Архів

Новини
21:04
Ющенко, принц Датський
Прем'єр потрапив у глибоку облогу. Глава уряду оточений глибокими протиріччями і конфліктами, які розцвіли не тільки в політичному середовищі країни, але навіть і в середині самого Кабінету міністрів. У королівстві все дуже неспокійно.
13:11
Справу Жердицького розкручують за шаблоном Лазаренка
Як і у випадку із Лазаренком, скандалом навколо "Градобанку" намагаються забруднити людей із голосними прізвищами - Діденко, Пинзеник, Ющенко, Медведчук.
12:47
Арешт Жердицького сплановано для дискредитації Ющенка?
Аби познайомитись з позицією тих, кто зацікавлений в дискредитації уряду Ющенка, читайте "Київські відомості", газету, яку контролює за різними даними Григорій Суркіс.Зараз ми пропонуємо вам зовсім інший погляд на події навколо "Градобанку".
09:43
США знову виcловлюють занепокоєння долею Гонгадзе і українською журналістикою вцілому
Уряд США закликає уряд України провести повне розслідування зникнення Гонгадзе, притягнути до відповідальності винних і вжити заходів щодо захисту свободи преси.
09:28
Новий учасник антиукраїнської кампанії
Візит Путіна до Парижа приніс першу несподіванку - нового гравця газового конфлікту. Щоб реалізувати задум Євросоюзу та Росії зі збільшення постачань газу, одного трубопроводу - через Польщу - буде мало. Другий повинен пройти землями Фінляндії.