10 травня 2004

Архів

Новини
19:53
Правосуддя по-сумськи
Правосуддя в Україні як таке відсутнє. Такою новиною на сьогоднішній день уже нікого не здивуєш. У описаній нижче ситуації "горб" шиють, не намагаючись цього навіть сховати. До автора звернувся потерпілий із проханням підтримати і допомогти розібратися в "щирих" намірах правоохоронців. Справа відбувається в Сумах, вотчині губернатора Володимира Щербаня.
16:54
Курс кримінального прем’єрознавства. Частина 1
Янукович мав як мінімум дві судимості – перший раз за розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Що саме скоїв 17-ти річний Вітя Янукович – достеменно невідомо, але в Донецьку побутує легенда, що це - спроба зґвалтування. Другий раз - за заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості.
16:10
Українська - третя за поширеністю неофіційна мова у Євросоюзі
Українська мова є третьою за поширеністю неофіційною мовою, якою розмовляють у державах розширеного Євросоюзу. За даними Єврокомісії, українську знають майже
15:53
КЕРІВНИК "СВОБОДИ" ЗВИНУВАЧУЄ КУЧМУ У НАПАДІ НА ПРЕСУ
Президент радіо "Вільна Європа/радіо "Свобода" Томас Дайн заявляє, що ситуація зі свободою слова в Україні є найбільшим розчаруванням на усьому
14:28
На Мелітопольщині все ще лунають вибухи
Загальна площа території, що підлягає очищенню з радіусом 10 кілометрів і площею 78,5 квадратних кілометрів, поділена на 18 секторів. Десять з них у зоні відповідальності груп розмінування Збройних Сил України.