11 квітня 2001

Архів

Новини
20:29
Ющенко! Тобі наша дуля!
Нарешті! За тиждень до звіту Ющенка в парламенті опоненти нинішнього прем'єра почали "інформвійну", а то якось було все це "не по-людськи". Тепер же нормально – Ющенку підклали не свиню, а цілого нафаршированого "компроматом" кабана.
18:04
Українські труби – в трубу
Ющенку таки вдалося переконати російського прем'єр-міністра Михайла Касьянова в тому, що українські труби – найкращі труби в світі. Квота на 2001 рік - 620 тисяч тон. Для цього вони встановили рекорд переговорів між стратегічними партнерами у 10 годин.
15:18
Ще одна чорна куля Кучмі
Європейський союз, інтегруватися в який Україна не втомлюється протягом всіх термінів правління Кучми, у відповідь на розгул демократії в країні не буде вводити санкції. Однак обіцяє "вжити серйозних заходів", якщо ситуація з правами людини і свободою слова буде ставати надалі гіршою.
12:56
Ще хвора, але вже вдома
Юлія Тимошенко виписана з приватної клініки "Медіком". Зі слів адвоката екс-віце-прем'єра Віктора Швеця, зараз вона знаходиться на дачі в Конча-Заспі.
12:29
"Я готова в його передвиборчому штабі прати білизну"
Тимошенко готова стати прачкою у "справжнього лідера, який готовий життя своє віддати за країну". Однак вона "поки не бачить цієї команди" і не виключає своєї участі у виборах президента. Інтерв'ю "Коммерсантъ" – найвідвертіше в житті Тимошенко.