16 червня 2000

Архів

Новини
18:05
Три "С" Ураїнської політики
Початок роботи ювілейного 15-ого з'їзду об'єднані соціал-демократи відзначили рукоприкладством, не дивлячись на те, що сам з'їзд проходив під гаслами "Солідарність. Справедливість. Свобода".
16:55
Деркач буде служити народу і президенту разом
В Україні створене нове громадське об'єднання "Центр", яке очолив депутат Андрій Деркач, син глави СБУ. У п'ятницю у конгрес-холі президент-готелю "Київський" зібралося 588 делегатів з усієї України на установчій з'їзд "Центра".
15:20
"Демократичний союз" має намір заварити нову кашу, крутішу ніж референдум
Лідер депутатської групи "Відродження регіонів", один із лідерів партії "Демократичний союз" Олександр Волков і головний ідеолог партії Юрій Левенець розкрили перед кореспондентом газети "Киевские ведомости", як сказано в матеріалі, "свої зовсім секретні командирські карти".
13:00
Кучма підпише заяву Тулуба, але всю відповідальність за ПЕК тепер буде нести Ющенко
"Ситуація, що склалася в енергетичному блоці - це не робота, це - мука і результат відповідний. Головне - міністр, який відповідно до указу президента про адміністративну реформу має займати особливе місце в Україні, зведений до "хлопчика на побігушках" у деяких урядових діячів. Це недопустимо", заявив Л.Кучма.
Реклама: