15 червня 2000

Архів

Новини
22:15
Суркіс проти Нацбанку і уряду
Порушення карної справи за фактами зловживань, що ніби мали місце в Національному банку в 1997-1998 роках є "формою протидії рішучим діям уряду зі зміни ситуації в енергетичному секторі".
Так думку висловив глава Державного казначейства України Олександр Кирєєв, який до лютого цього року працював заступником голови Національного банку України.
20:35
Плакали грошенята українських пенсіонерів
Більше ніж 14 млн. пенсіонерів України можуть не отримати вчасно пенсії - і зовсім не внаслідок відсутності грошей в бюджеті, а через те, що Міністерство праці і соціальної політики України ось вже шостий рік працює на практично вкраденому програмному забезпеченні.
14:05
Коментарі
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук не залишить без роботи свого підопічного Сергія Тулуба і готовий підшукати йому нове тепле містечко.
12:20
Тулуб поступився Тимошенко у боротьбі за ПЕК
Міністр палива та енергетики України Сергій Тулуб подав у відставку.
Поки Тулуб не береться прогнозувати реакцію Кучми на його заяву, який нічого не підозрюючи, відбув ранком з візитом на Кубу. Але прем'єр Ющенко вже заявив про свою готовність задовільнити прохання міністра. В той же час, він не став відповідати на запитання журналістів з приводу можливої відставки Юлії Тимошенко.