16 вересня 2000

Архів

Новини
18:23
Ющенка "б'ють" олігархі
Принаймні так вважають читачі "Української правди"
Протягом тижня УП проводило опитування своїх читачів на тему чи вважають вони нинішню критику Кабінету міністрів кампанією з дискредитації Віктора Ющенка.Свою думку висловили 378 осіб, в тому числі 316 читачів української сторінки УП та 62 читача російської.
17:22
Володимир Литвин та Віктор Медведчук в прямому ефірі поклялися в вічній дружбі
"Я - народний депутат. Мої виборці у моєму окрузі голосували за питання, поставлені на референдумі, позитивно, тому моя роль зведена до того, що я повинен виконувати волю своїх виборців", каже Медведчук.
16:20
Європа відкидає Україну?
Україна розчарувала західних інвесторів, які зіткнулися тут з корупцією і кумівством. Президенту Кучмі вдалося зменшити повноваження українського парламенту, проте до радикальних економічних реформ справа не дійшла. Замість цього він оточує себе сумнівними консультантами, підтримує мафіозні структури і намагається заткнути рота українським ЗМІ.
15:39
Ідея імпічменту Кучмі належить Суркісу, Медведчуку і Марчуку, стверджує російська преса
Газета "Время новостей" вважає, що за "справою про імпічмент" стоїть угрупування Суркіса-Медведчука, до якого останнім часом близький Євген Марчук".
14:26
Ющенко та Фішер протирічать один одному
"Україна має ще багато чого зробити заради поліпшення ситуації в економіці, перш ніж Фонд поновить її кредитування", - заявив перший заступник директора-розпорядника МВФ Стенлі Фішер. У дисонанс ему в п'ятницю прозвучали слова Віктора Ющенка, який запевнив, що "вже можна говорити о передумовах для поновлення кредитування України".