27 серпня 2000

Архів

Новини
19:31
Перенесення процесу над Лазаренком пов'язане з "російським слідом" у справі екс-прем'єра, вважають адвокати
Розгляд справи Лазаренка знову відкладено більш ніж на два тижні. Український адвокат родини Лазаренків Марина Долгопола повідомила УП, що черговий процес має відбутись 13 вересня, а причиною перенесення стало клопотання американського обвинувачення. На цьому засіданні мало вирішитися питання про звільнення Павла Лазаренка з в'язниці на поруки.
19:30
Транспортники в Україні заробляють більше, ніж банкіри
Якщо вірити Держкомстату, то щоб багато заробляти, треба працювати на транспорті. Дивно, але саме транспортники отримували найбільшу зарплату у липні - 704,5 грн. (майже $127) у працівників авіаційного і 653 грн. (майже $118) - морського транспорту.
19:28
Україна в небезпеці - впевнена партія Юлії Тимошенко "Батьківщина"
"Ми бачимо, що сьогодні Україна в небезпеці. Кримінально-олігархічна мафія прагне зупинити процес подолання соціально-економічної кризи, доповнити її політичною кризою і реанімувати систему, за якої державою править тіньова "еліта", - йдеться зверненні всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" до президента, голови парламенту, генерального прокурора та всіх громадян України, політичних партій і організацій.
19:27
Прем'єр втомився
Прем'єр-міністр України втомився і вирішив відправитись у короткострокову відпустку, яка, як планується, триватиме кілька днів. Як передає агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на неофіційні дані, Ющенко має намір приступити до роботи вже на початку вересня.