27 жовтня 2000

Архів

Новини
20:55
Ющенку кидають виклик
Ігор Плужников, спочатку звільнений, а потім відновлений на посаді голови спостережної ради Ощадбанку, оголошує війну керівництву уряду. Член фракції СДПУ (о) фактично звинуватив Ющенка і Тімошенко у зловживанні службовим положенням.
19:35
Україна повернула гроші, тому що "рильце у пушку", вважає Кучма
Дострокове повернення Міжнародному валютному фонду $100 млн. свідчить про визнання української сторони в тому, що "у нашому домі не все було добре". Такої думки дотримується президент України Леонід Кучма.
19:09
Драч проти чинолігархів
Держкомітет з інформаційної політики показує зуби. Відомство Драча відкрито виступило проти "союзу чиновників і олігархів", які лобіюють створення "суспільного телерадіомовлення".
14:37
Кушнарьов уже в Харкові. Указ підписано
У Харківській області призначення нового губернатора називають вже вирішеним питанням. Новим главою обласної адміністрації Кучма призначив Євгена Кушнарьова, звільнивши з цієї посади Олега Дьоміна.
13:50
Всього чотири партії проходять до парламенту
До Верховної Ради поки "проходять" комуністи, об'єднані есдеки, Рух і зелені. Причому комуністи мали б серйозну перевагу. А така амбіційна партія, як Демсоюз, як показують дослідження, ще дуже маловідома широкому колу виборців.