#Євромайдан. 27 листопада. ОНЛАЙН

Середа, 27 листопада 2013, 12:46

Сьомий день в Україні тривають акції на підтримку євроінтеграції. Студенти організовали попереджувальний страйк. Вдень на Майдан прийшли студенти з різних вузів. 

Сортувати
16:21

Янукович схожий Кличку на сомалійського пірата

Кличко заявив, що рішення уряду і президента призупинити процес підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом і відповідні реформи шокувало народ України.

"І раптом несподівано (влада) почала піднімати суми, цифри, які принижують Україну", - заявив Кличко.

Вимагання грошей в обмін на дозвіл лікувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко за кордоном нагадує Кличку "сомалійських піратів".

21:21
в далекому Вінніпезі (Канада). Дуже красиво співають "Україно!"

20:41

Звернення Кому Вниз до львівського Євромайдану

20:14

Тимошенко закликала ЄС підписати угоду без її звільнення.

20:02

МОН розповсюдив "фальшиву" заяву студентів Ужгорода про небажання "євромайданити". 

Переваги від послідовного втілення Україною свого євроінтеграційного курсу для Ужгорода  та Ужгородського нацуніверситету є очевидними, тож нема потреби гучно і пафосно вдома чи просто неба переконувати себе в тому, ким є ми справді – європейцями. 

Про це йдеться у заяві студентського самоврядування Ужгородського національного університету, яку розміщено на сайті Міністерства освіти і науки.

Пізніше представники студентського самоврядування заявили: "звернення, опубліковане на сайті МОН нібито від голів органів студентського самоврядування ДВНЗ "УжНУ" та голови студради області, є відверто неправдивим і обурює нас!", пишеМукачево.net

19:35
@aronets  в ці хвилини.
 

19:27

Адміністрація Національного медичного університету ім. Богомольця не пустила своїх студентів приєднатися до страйкарів. "Перед ними просто закрили браму, їх там ув’язнили, мов мавп у клітці", – розповіли  Радіо Свобода студенти, які брали участь у протестній ході. Найбільш сміливі проривалися через паркан і шлагбаум.

19:04

Проти євроінтеграції мітингували у Криму. Під гаслами "За митний союз" у Сімферополі відбулися одразу дві акції протесту. Перша біля Верховної Ради Автономії. Друга -- біля Представництва Президента в Криму.

18:44

У Луцьку на Театральному майдані, де мітингувальники проводять євромайдан на підтримку підписання угоди з ЄС, запрацював пункт обігріву та польова кухня, повідомляє Волинської ОДА.

 
18:23
KyivPost @KyivPost 
18:04

Студенти вручили петицію до президента представнику АП і більш ніж 7-тисячна колона мітингувальників пішла назад по вулиці Інститутській на Майдан Незалежності.

17:51

Колона студентів прийшла на Банкову. Члени комітету принесли до воріт 100-метрове полотнище, на якому студенти написали свої заклики до президента Віктора Януковича підписати угоду про асоціацію з ЄС.

17:23

Студенты несут письмо в АП #євромайдан

  
17:20

Міністри Азарова пройшли по університетах, щоб  заспокоїти студентів.

Перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов прийшов до Київського національного економічного університету. Провела зустріч з студентами київського університету Богомольцяі глава МОЗу Раїса Богатирьова. 

Мала сьогодні надзвичайно цікаву зустріч із студентами Університету імені Грінченка. Говорили про євроінтеграцію та ті кроки, які уряд здійснює для наближення нашого суспільства до євростандартів. Особливо студентів цікавили питання працевлаштування молодих спеціалістів, стимули для роботодавців та заохочення для тих випускників, які вирішать попрацювати у сільській місцевості. Однак були й більш конкретні запитання - про затримку виплат стипендії, про допомогу студентам з обмеженими можливостями, про участь студентів у роботі громадських рад при міністерствах, а також різноманітних робочих групах, в яких відпрацьовуються пов'язані зі студентами теми. Питань було стільки, що не встигла на всі відповісти через брак часу. Але приємно, що вони такі активні. Я впевнена, коли досвід і мудрість поєднуються з енергією молодості, народжуються найбільш ефективні рішення.

17:16

От такий папірець змушують підписати студентів у Київському національному університеті внутрішніх справ

 
17:11
Hromadske.TV Влад Троїцький: В України зараз більше драйву, аніж у самої Європи
 
16:45

С лозунгом "Мир! Труд! Май!" пришли донецкие коммунисты на митинг в поддержку Таможенного союза. Их не смутило, что сейчас ноябрь

16:35

Студенти різних міст України приєднуються до протестів.

Фото из Фейсбука  
16:34

Звернення Юрія Андруховича до львівського Євромайдану

16:29

Члени Кабміну проводять зустрічі зі студентами столичних вузів, на яких переконують у необхідності зробити паузу в євроінтеграції.

Перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов провів зустріч зі студентами Київського національного економічного університету.

 

Провела зустріч з київськими студентами і глава МОЗу Раїса Богатирьова.

Міністр закордонних справ Леонід Кожара завітав у Київський лінгвістичний університет.

Глава Мінсоцполітики Наталя Королевська "переконувала"  студентів київського університету Бориса Грінченка.

16:29

Гордий, що був студентом Могилянки. Колона НаУКМА на Михайлівській площі

 
16:23

А тим часом у Хмельницькому студенти-ативісти ходять по ВИШах і агітують студентів вийти на євромайдан. 

@TukvaSociopat

#євромайдан Студенты... Хмнльницкий! )))

 
16:22

У соцмережах студенти Київського національного лінгвістичного університету розповсюдили повідомлення про те, що не мають можливості висловити свою думку, вийти на майдан і підтримати студентську акцію "через жорстокі утиски та погрози з боку керівництва університету".

16:06
ЄвроМайдан ·"О 13-30 студенти #КПІ та інших університетів прийшли до головного входу #КНЕУ з гаслами "#КНЕУ вставай, не будь байдужим", закликаючи кнеувців приєднатися до загального студентського мітингу завтра! P.S після та під час проведення акції охорона університету заборонила вхід до КНЕУ без наявності студентського квитка, який підтверджує студенство саме #КНЕУ, аргументуючи "В Києві зараз багато приїжджих, це заради вашої безпеки!"
15:33
У #Вінниця студенти також вийшли на #Євромайдан
15:31
ЄвроМайдан А гаряче ж зараз на #ЄвроМайдан у #Дрогобич!
 
15:24

Івано-Франківськ з Україною!

 
14:57
 
14:55

Студенти загітувати близько тисячі однодумців) Йдуть по гуртожитках "переляканих" вузів #євромайдан

14:30

На Майдан прийшли студенти, мітингувальників вже більше п'яти тисяч.

ФОТОРЕПОРТАЖ Студентський Евромайдан. День другий.

 
14:29
Ректор Руслан Постоловський не вийшов до студентів, які зібрались біля головного корпусу РДГУ.
 

14:13

Табачник пригрозив студентам: якщо мітингуватимуть, залишить без стипендій, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Для отримання стипендій студенти зобов'язані відвідувати заняття, а свій вільний час після 15:00 вони можуть використовувати, як хочуть, так вважає

міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

13:41

Студенти київських вузів вийшли на попереджувальну акцію протесту.

 
13:20

Ще одна колона з близько 200 студентів Національного педагогічного університету ім. Драгоманова вже рушила бульваром Шевченка в бік НТУ "КПІ", де приєднається до студентів КПІ, Національного медичного університету ім. Богомольця, Київського національного економічного університету та Національного авіаційного університету.

13:15

Близько 2,5 тис. студентів Національного університету ім. Шевченка розпочали пікет біля головного корпусу вишу на вул. Володимирській на підтримку євроінтеграції.

13:10

В Донецке в поддержку Евромайдана ударили автопробегом.

12:20

У Києві на Площі знань між корпусами Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут" студенти проводять пікет на підтримку євроінтеграції.

12:15

У Львові пройшла акція євромалюків "Митний союз - какашка! Карапузи йдуть в ЄС".  ФОТОРЕПОРТАЖ дивіться тут.

 
10:12

У Кабмін не пускають лідерів опозиції Кличка, Тягнибока і Яценюка.

Люди скандують банду – геть.

"Ми зараз втрьох обійшли будівлю. Всі входи заблоковані і написано "ремонтні роботи".  В цей час вони заблокувались. Ви бачите скільки міліції стоїть? Вони бояться", - каже Віталій Кличко.

Прес-служба УДАРу
Прес-служба УДАРу
09:35

Під Кабінетом міністрів, проходить пікет учасників Євромайдану. "Послухати" прем'єра і міністрів прийшли більше тисячі осіб.

Весь Кабмін по периметру оточений службовцями спецпідрозділів.

Пресс-служба партии УДАР
Прес-служба партії УДАР
08:50

Організатору одеського Євромайдану вліпили 5 діб арешту.

Приморський райсуд Одеси ухвалив таке рішення, повідомив "5 канал".

Активіста звинуватили за двома статтями: непокора міліції та хуліганство.

Судове засідання відбувалося за зачиненими дверима лише 30 хвилин: ані громадяни, ані журналісти доступу до нього не мали.

08:18

На Майдані Незалежності у Києві всю ніч тривала акція прихильників євроінтеграції з вимогою підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Руслана заряджала людей як могла. Співали гімн. Звучав заклик: "Підпиши асоціацію - припинимо демонстрацію". Стояти на холоді важко, але майже всі посміхаються. Руслана кличе Вакарчука на Євромайдан : "Слава писав у Twitter, що він з нами. Слава, виходь!". Люди скандують "Слава, Слава!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді