Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гроші матері загиблого в Кіровоградській області привіз "регіонал"

Четвер, 25 червня 2009, 12:46

Член фракції Партії регіонів Валерій Бондик готовий прийти в Генпрокуратуру з повинною заради того, щоб прокуратура порушила кримінальну справу з приводу інциденту в Кіровоградській області, до якого причетний член БЮТ Віктор Лозинський.

Про це Бондик заявив, виступаючи в парламенті, повідомляє Ліга.net.

"Я хочу з'явитися з повинною і, відповідно до законодавства, прокуратура повинна буде порушити кримінальну справу... Тією людиною, що давала (матері загиблого) 200 гривень, був я", - заявив депутат.

"Але коли я побачив цю тендітну жінку, я вирішив за потрібне підтримати її матеріально на похорон. І ніяких там пістолетів не було. Людину зробили злочинцем, а він навіть уявлення не мав про те, що таке пістолет", - додав він.

Бондик підкреслив, що просить вважати його виступ явкою з повинною: "Генпрокурора прошу порушити кримінальну справу, я дам покази".

Як відомо, раніше мати загиблого Валерія Олійника Любов Олійник розповіла журналістам, що після смерті сина до неї приїжджали троє міцних чоловіків на великому чорному джипі. "Ці люди мені дали двісті гривень і поїхали", - сказала вона.

Лозинський, а також Голованівський районний прокурор і керівник Голованівського райвідділу міліції причетність до вбивства заперечують.

Разом з тим, за інформацією з лікарні і ВО "Свобода", на тілі загиблого були виявлені 9 вогнепальних поранень і численні переломи. Ховали Олійника без ноги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування