Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" радить Тимошенко не видавати бажане за дійсне

Четвер, 10 грудня 2009, 10:11
 

"Наша Україна" звинувачує Юлію Тимошенко та її прес-службу в маніпуляціях щодо заяви генсека Європейської народної партії.

Так у партії прокоментували повідомлення прес-служби секретаріату Кабміну про те, що ЄНП закликала демократичні сили України об'єднатися на виборах навколо Тимошенко.

"Натомість у виступі генсекретаря ЄНП Антоніо Лопес-Істуріса, на який посилається це повідомлення, не згадується жодне прізвище", - підкреслюють в "Нашій Україні".

Партія звертає увагу Тимошенко та її прес-служби на те, що "демократія - це не прізвище, а загальнолюдська цінність, і що демократичний політик ніколи не дозволить собі маніпуляцій з офіційними заявами європейських партій".

"Наша Україна" вважає, що "подібне шахрайство по відношенню до європейської спільноти та власного народу є неприпустимим та підриває міжнародний імідж України".

"Подібна махінація була застосована прем'єр-міністром під час з'їзду її партії на Майдані", - нагадують в партії.

Також "Наша Україна" закликає Тимошенко "у подальшому не видавати бажане за дійсне,  бути більш розбірливою у способах політичної боротьби і в гонитві за сумнівними політичними балами не послуговуватися шахрайськими методами".

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...