Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Протимошенківський Луценко звільнив "конкурента" Москаля за допомогу Януковичу

Четвер, 17 грудня 2009, 10:12

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко звільнив Анатолія Могильова, поновленого судом на посаді заступника голови МВС - начальника міліції в Криму.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Криму, він звільнений "за грубе порушення закону "Про міліцію", який забороняє співробітникам міліції займатися політичною діяльністю".

Підставою для звільнення послугувало те, що Могильов, знаходячись у кадровому резерві МВС, у порушення вимог закону "Про міліцію", одночасно виконував функції керівника передвиборного штабу політичної партії, яка підтримує одного з кандидатів у президенти України, мовиться в повідомленні.

Як відомо, Могильов був звільнений із посади начальника кримської міліції в грудні 2007 року. Він подав позов до Окружного адмінсуду Донецька, який у листопаді 2008 року виніс рішення про поновлення генерал-майора міліції на посаді.

МВС подало апеляцію на це рішення суду й оскаржило його. Але Вищий адмінсуд залишив рішення Донецького окружного суду в силі. У результаті, Могильова поновили на посаді й у той же день знову звільнили.

Він подав апеляцію в Донецький окружний адмінсуд, який 11 грудня цього року поновив Могильова на посаді заступника міністра внутрішніх справ - начальника Головного управління МВС у Криму.

Цю посаду вже обіймає соратник Луценка, депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" ("НУ-НС") Геннадій Москаль. Він не складав депутатських повноважень, очікуючи рішення суду про законність його перебування на посаді заступника голови МВС.

Могильов на даний час очолює Кримський виборчий штаб кандидата в президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Як відомо, сам Луценко неодноразово висловлювався на підтримку іншого кандидата в президенти - чинного прем'єра Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування