Звільнений Луценком генерал каже, що штаб Януковича - "віртуальний"

П'ятниця, 18 грудня 2009, 13:59

Генерал-майор міліції Анатолій Могильов вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко звільнив його неправомірно.

Про це він заявив газеті "Комерсант-Україна", коментуючи своє чергове звільнення з посади заступника голови МВС - начальника кримської міліції після того, як Донецький окружний адмінсуд поновив його на цій посаді.

Звільнення на підставі того, що він займається політичною діяльністю у виборчому штабі одного з кандидатів у президенти всупереч закону "Про міліцію", Могильов вважає маячнею.

"Штаб - це віртуальна структура, я на роботу нікуди не влаштовувався, зарплату не отримую, я займаюся тією суспільною діяльністю, яка мені подобається", - заявив генерал-майор.

На думку Могильова, рішення суду про його поновлення на посаді начальника ГУ МВС у Криму потрібно виконати в будь-якому випадку.

Як відомо, у грудні 2007 року Могильов подав заяву про звільнення з посади начальника ГУ МВС і з органів внутрішніх справ, але в листопаді 2008 року заявив, що подав у відставку під тиском депутата від "Народної самооборони" Геннадія Москаля.

Він оскаржував своє звільнення в Донецькому окружному адміністративному суді. Цей суд ухвалив поновити Могильова на посаді, він був поновлений і одразу звільнений знову.

Після розгляду апеляції 11 грудня цього року цей же суд підтвердив неправомірність звільнення Могильова і ухвалив рішення про його поновлення на посаді. Але Луценко знову звільнив його за політичну діяльність, несумісну з роботою в органах внутрішніх справ.

Могильов очолює виборчий штаб кандидата в президенти Віктора Януковича в Криму. Його посаду в МВС уже декілька місяців обіймає Москаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News