Суддя-колядник вирішив повчити претендентів на крісло Ющенка

Понеділок, 21 грудня 2009, 21:27

Екс-суддя Ігор Зварич закликає кандидатів в президенти не спекулювати його ім'ям.

Як йдеться у його заяві, переданий ЗМІ, Зварич звернувся до кандидатів в президенти через те, що в агітаційних роликах кандидатів використовується його ім'я.

"Президент Віктор Ющенко, рівно рік тому став ініціатором та головною дійовою особою порушення Конституції, гарантії додержання прав і свобод людини і громадянина, відкрито і публічно визнав Зварича - злочинцем , без проведення розслідування, без вироку суду", - зазначив екс-суддя.

"Моє звернення прийміть, шановні кандидати у президенти, як застереження від подібних антиконституційних дій, від такої ганьби та позору, від такого зверхнього відношення до людини", - йдеться у заяві.

Зварич також закликає претендентів на найвищий державний пост не принижувати його честь та гідність.

"Перші політичні телевізійні шоу з участю окремих претендентів свідчать, що негідні посади президента вчинки Ющенка мають "гідних" продовжувачів, які в силу свого недостатнього розумового розвитку думають заробити дешеві  бали популярності на оббріхуванні, приниженні честі та гідності Зварича", - зазначає екс-суддя.

"Невже для майбутнього президента є достойним оббріхувати поза очі людину , та будувати на брехні виборчу компанію? Такі дії властиві лише боягузу. П'ять місяців я чекав на розгляд справ в судах та відповіді Верховної Ради", - наголосив він.

"А виявилось, що за вказівкою цих високо посадовців, які чужими руками  звикли робити свої чорні справи, мої заяви заборонили скеровувати в суди України, сховали їх у Львівському слідчому ізоляторі, в якому  вже 10 місяців ховають і мене", - заявив Зварич.

"Не приведи Господи таких керівників та президентів народу України. Не можуть, не мають права очолювати Україну, її працьовитий народ, такі боягузи та брехуни", - додав Зварич.

Він також зазначає, що готовий  в  будь-якому судовому засіданні, телевізійному шоу з участі кандидатів у президенти, чи довірених осіб, довести народу України "всю суть сфабрикування справи проти нього".

"Закам'яніла нечутливість, дволикість та бездушність стали нормою життя керівників держави. Але тоді вас чекає такий-же ганебний кінець, як і вашого попередника, тоді і вас ні в Україні, ні у  цивілізованому світі не будуть чути і бачити", - зазначив екс-суддя, звертаючись до кандидатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування