У Шустера відхрестилися від звинувачень Герман

Вівторок, 22 грудня 2009, 19:16
Запрошення лідерам держави до участі в програмі "Шустер Live" у минулу п'ятницю були розіслані за три дні до ефіру.

Про це Телекритиці заявила головний редактор "Савік Шустер Студії" Дарка Чепак  коментуючи заяву регіоналки Ганни Герман.

"Ми розіслали запрошення і факсом і мейлом, є вхідні і вихідні номери, є перелік гостей, які мали брати участь у цій програмі. Крім того, це запрошення було озвучено в ефірі програми, яка йшла в середу 16 грудня", - сказала вона.

У свою чергу Герман заявила: "Я вважаю, що в його (Шустера) діях є ознаки корупції, тому що він підлаштував усе так, щоб на програму прийшла одна Тимошенко".

"Мені не подобається оця манера Шустера - зіштовхувати людей, створювати штучні конфлікти. Саме це дуже шкодить Україні", - сказала регіоналка.

Герман також зауважила, що 16 грудня вони отримали запрошення на програму, але там мали бути зовсім інші учасники.

"До участі були запрошені екс-прем'єр Росії Михайло Касьянов, політологи. А 18 грудня о 15 годині мені передали факс, де серед гостей ні Касьянова, ні політологів уже не було. Були три лідери і журналісти", - заявила вона.

"Але кандидати у президенти мають дуже щільний графік, і Савік про це знає. Зокрема у Віктора Федоровича на п'ятницю була запланована поїздка в Донецьк", - зазначила Герман.  

Як відомо, на прямий ефір "Шустер Live" у п'ятницю 18 грудня були запрошені президент Віктор Ющенко, прем'єр Юлія Тимошенко і Віктор Янукович. Однак, ефір відбувся тільки за участю прем'єр-міністра.

Раніше Герман заявила: "Нас Савік у п'ятницю поставив перед фактом о третій годині дня. Він надіслав нам факс, де запрошує Януковича на формат "президент-Юля-Янукович".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування