Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що її палаци орендовані на чесні гроші

П'ятниця, 4 грудня 2009, 23:47

Прем'єр міністр Юлія Тимошенко запевняє, що живе в орендованих на її гроші будинках.

Про це вона заявила в ефірі "Великої політики" на каналі Інтер, відповідаючи на питання про її декларацію, де є лише однокімнатна квартира.

"Ну не однокімнатна, а трикімнатна", - обурилась вона. "Слава Богу, мій чоловік нормально годує родину", - заявила Тимошенко, пояснюючи, на що живе її родина.

На питання, чи є вона мільярдером, чи бомжем, вона згадала, що в часи Кучми "була така репресивна машина, що ухилитися було неможливо".

"Повірте, якби були мільярди, то знайшли б. А так довелося відпускати (із тюрми)", - заявила Тимошенко.

При цьому вона побажала, "щоб кожен чиновник пройшов її шлях – 30 суддів Верховного Суду ухвалили рішення, що обвинувачення проти неї не підтверджені".

"А те, що президент назвав мене бомжем. Ну, може, я і бомж, бо не вселяюся на державні дачі. І не вселюсь ніколи, бо це ознака якоїсь радянщини, коли нізащо можна було жити на мільйони", - зауважила Тимошенко.

"Зараз Ющенко на державній дачі. Ну добре - він хоч президент. А чому Янукович на дачі? Він теж не бомж?", - додала вона.

Тимошенко ще раз нагадала, що Янукович "прихопив" 140 гектарів землі.

"Може, я і бомж. Так я хочу таким бомжем і піти з посади, показавши, що в мене немає жодного гектара землі. Ні у мене, ні у моїх родичів, ні сестер, ні мами ні у дочки. А є те, що ми сьогодні орендуємо за чесні гроші, які заробила я на посаді прем'єра і мій чоловік в бізнесі", - заявила вона.

Як відомо, УП нарахувала у родини Тимошенко 5 розкішних маєтків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування