Азаров ніколи не стане прем'єром?

Четвер, 28 січня 2010, 12:27

Кандидатура Миколи Азарова на посаду прем'єра в команді кандидата в президенти Віктора Януковича офіційно не розглядається.

Високопоставлений представник Партії регіонів на умовах анонімності заявив газеті "Комерсант-Україна":

"Микола Азаров не стане прем'єром, цього не станеться ніколи".

Депутат Борис Колесніков, якого лідер Партії регіонів раніше називав у числі кандидатів на посаду прем'єр-міністра, дав зрозуміти газеті, що його ця посада не цікавить.

"Знаєте, як сказав Рінат Ахметов? Поки ми (ФК "Шахтар", віце-президентом якого є Колесніков) не виграємо Лігу чемпіонів, жодних прем'єрств", - заявив він.

Утім, тривають переговори Януковича й з екс-кандидатом у президенти Сергієм Тігіпком, хоча напередодні останній сказав, що посаду прем'єра лідер Партії регіонів йому не пропонував.

Як відомо, у середу Азаров заявив, що він входить у число претендентів на посаду прем'єра у випадку перемоги Януковича на виборах президента.

Однак пізніше прес-секретар Азарова Віталій Лук'яненко заявив, що це "не відповідає дійсності" - а Азаров говорив це жартуючи.

Прес-секретар наголосив, що це питання буде розглядатися на засіданні фракції ПР, а "поки воно не розглядалося".

А "регіонал" Леонід Кожара, який займає в "опозиційному уряді" Януковича посаду голови МЗС, вважає, що нинішні "тіньовики" повинні посісти відповідні посади в Кабінеті міністрів при президенті Януковичі.

"Це звичайна практика, коли тіньовий Кабмін стає офіційним. Було б нелогічно, що політична сила виховує своїх людей на посади, а в уряд приходять інші", - вважає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування