Азаров про Тимошенко: Треба шукати спосіб позбутися її

П'ятниця, 29 січня 2010, 14:00

Криза стала рятівним виправданням для Юлії Тимошенко як прем'єра, і країна повинна позбутися такого керівника.

Про це заявив керівник штабу її конкурента на виборах Віктора Януковича - Микола Азаров - в інтерв'ю журналу "Фокус".

На зауваження, що для падіння економіки в Україні при прем'єрстві Тимошенко був об'єктивний фактор - криза, він заявив:

"Які об'єктивні фактори були на початку 2008 року? Які об'єктивні фактори були в 2005 році, коли вона примудрилася за 8 місяців провалити економіку в мінус? Криза для неї - це рятівне виправдання".

Азаров нагадав, що наприкінці 2008 року Тимошенко "стверджувала, що економіка України не інтегрована у світову економіку і ніяка криза нас не торкнеться".

"Маючи на 65% експортно-орієнтовану економіку мовити про те, що ми не інтегровані у світову економіку! Маючи 100 мільярдів гривень корпоративних позик, вступивши до СОТ!", - обурився він.

"Коли прем'єр-міністр говорить про це на всю країну, що має зробити розумна людина? Шукати спосіб позбутися такого прем'єр-міністра, бо нічого доброго від нього чекати вже не доводиться", - заявив Азаров.

"Коли криза вибухнула в повному обсязі, вона (Тимошенко) прибігла у Верховну Раду і почала на погоджувальній раді розповідати про те, що усе спише на кризу. Криза її врятувала!", - наголосив він.

На запитання, як самі "регіонали" збираються "рятуватися" від прем'єра Тимошенко, якщо їхній лідер переможе на виборах президента, Азаров відповів:

"Ну, як Віктор Федорович сказав? Дуже лагідно і ніжно попросимо її з Кабміну".

За словами Азарова, "Тимошенко вже себе дискредитувала".

"Вона весь останній час програвала: невдалі вибори мера Києва, невдалі вибори в Тернополі, невдалий перший тур. Юля отримала 10% у своєму рідному Дніпропетровську! Та якби Янукович отримав 10% у Донецьку, я б перший підійшов і сказав йому: "знімайся". А їй не вірять у рідному місті!", - заявив він.

Азаров також стверджує, що за два роки свого прем'єрства Янукович зробив "набагато більше, ніж Тимошенко", зокрема - для села.

"Будь-якій нормальній людині достатньо порівняти, скільки коштував бензин за Януковича, а скільки зараз. Скільки за квартиру платили, яка купівельна спроможність гривні була", - сказав він.

"Я у своїх виступах завжди просив, щоб люди апелювали до простого здорового глузду. За ці два роки стало жити краще? Тоді голосуйте за Тимошенко!", - додав Азаров.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування