Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС ще не зважилася на коаліцію. Ультиматумів не було?

Середа, 10 березня 2010, 15:33


Фракція НУНС не ухвалювала рішення щодо входження в коаліцію з фракцією Партії регіонів, заявляє її лідер Микола Мартиненко.

Про це він сказав журналістам за підсумками зустрічі президента Віктора Януковича з лідерами парламентських фракцій, повідомляють "Українські новини".

"Ми не збирали по одному підпису за вступ (у коаліцію), жодного підпису, нікому не вірте, якщо хтось каже, що є по одному підпису під загальним рішенням за вступ у коаліцію, відповідно з Партією регіонів і Блоком Литвина", - сказав Мартиненко.

При цьому він зазначив, що на теперішній час фракція приймала тільки одне рішення, що стосувалося того, на яких умовах вона готова вести переговори про входження в коаліцію.

Мартиненко також спростував інформацію про те, що на зустрічі з НУНС депутат-"регіонал" Микола Азаров поставив ультиматум про те, що НУНС повинна ухвалити рішення щодо можливості входження в коаліцію із ПР у середу.

За його словами, з Азаровим відбулася відкрита дискусія з економічних та ідеологічних питань, але це був не більш ніж "обмін думками".

Мартиненко також повідомив, що наступне засідання фракції відбудеться вранці 11 березня, однак відмовився спрогнозувати, чи може бути на ньому ухвалене рішення про входження в коаліцію з Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування