З нагоди свята Азаров вимагає у комунальників посилення відповідальності

Неділя, 21 березня 2010, 12:08

Працівники житлово-комунального господарства мають "посилити відповідальність у ставленні до справи".

Про це йдеться у вітанні прем’єра Миколи Азарова з нагоди дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Працівники галузі зустрічають своє професійне свято в напруженій роботі: вирішують питання сталого забезпечення населення міст і селищ питною водою, теплом і світлом, забезпечення безперебійного функціонування міського електротранспорту та виконання робіт з благоустрою", - зазначив він.

За словами прем’єра, "важливість роботи підприємств галузі відчуває на собі кожен громадянин України".

"Тому так важливо саме зараз...посилити відповідальність у ставленні до справи, докласти нових зусиль, самовідданості з метою підвищення якості послуг, забезпечити безумовне виконання своїх обов’язків", - наголосив Азаров.

Крім того, працівників ЖКГ привітав президент Віктор Янукович, повідомляє прес-служба глави держави.

"Перед працівниками галузі стоїть важливе завдання – прискорити виконання загальнодержавної програми реформування і розвитку ЖКГ, що сприятиме його технічному переоснащенню", - зазначив він.

"Упевнений, що ваш багатий досвід і професіоналізм стануть надійним підґрунтям для проведення успішної реформи, забезпечення ефективної роботи та оновлення підприємств галузі", - наголосив Янукович.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування