Симоненко вважає аксіомою принцип Сталіна

Вівторок, 23 березня 2010, 17:44

Поки рано судити про те, наскільки виправдані кадрові призначення в уряді, адміністрації президента і на місцевому рівні.

Про це заявив лідер Компартії Петро Симоненко, повідомляє прес-служба КПУ.

"Відповідь на це питання ми отримаємо тоді, коли буде готовий проект Держбюджету. Коли буде виконуватися закон про підвищення соцстандартів", - зазначив він.

"Тоді, коли і з яким результатом закінчаться газові переговори з Росією і як будуть вирішуватися питання Єдиного економічного простору і Митного союзу. Тоді, коли уряд визначиться з ціновою і тарифною політикою", - заявив лідер КПУ.

За словами Симоненка, "оцінювати ефективність кадрових призначень можна буде і по тому, яка буде проводитися мовна політика, як будуть вирішуватися питання відновлення історичної справедливості по відношенню до наших ветеранів".

Він підкреслив, що кадровий потенціал - це один з ключових інструментів будь-якої влади і те, хто буде призначений на ту чи іншу посаду, має не останнє значення з точки зору ефективності роботи всієї системи влади.

"Принцип "кадри вирішують все" - це аксіома", - заявив лідер Компартії.

"Тому, як учасники коаліції, маючи професійно підготовлених фахівців...ми, природно, не можемо залишатися поза процесом формування всієї вертикалі влади", - зазначив Симоненко.

Як відомо, раніше комуніст Леонід Грач заявив, що останні призначення, зроблені новою владою, не відповідають коаліційними домовленостями.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News