Яценюк не хоче, щоб Янукович з оплесками казав йому "о, це cool"

Неділя, 28 березня 2010, 10:27

Депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк заявив, що не хоче роздавати "тіньові" портфелі.

Про це він сказав українським журналістам у Брюсселі.

"Моє завдання – не "тіньові" портфелі роздати, тому що тоді я буду зовсім смішний. Ну просто "95-ий квартал–2". І Віктор Федорович (Янукович) буде просто аплодувати мені і казати: "о, це cool", - зазначив депутат.

"Моє завдання – сформувати реальну суспільну опозицію в країні", - сказав Яценюк.

За його словами, в рамках свого проекту уряду-2012, початок якого Яценюк проанонсує наступного тижня, відбуватиметься підбір людей, які очолюватимуть окремі напрямки діяльності, і створюватимуть програми розвитку за напрямками.

Депутат також повідомив, що обговорив свою ініціативу з трьома десятками депутатів від "Нашої України" та БЮТ, запропонувавши їм співпрацю в цьому.

Крім того, він розповів, що під час президентських виборів не розумів, що виборча кампанія є окремим елементом політичної діяльності.

"В мене була основна помилка, це те, що я ніяк не міг усвідомити, що виборча кампанія – це взагалі окремий елемент політичної діяльності", - зазначив Яценюк.

"Я свідомо йшов на те, і я поставив для себе таке завдання: будемо звертатися до українців і казати їм правду, а вона неприємна, я програв в цьому", - наголосив депутат.

"Що сталося? Тільки я пішов на Схід, я одразу втратив Західну Україну", - додав він.

Разом з тим, найважливішою проблемою Яценюк назвав те, що він пішов на вибори, не маючи домовленостей з Юлією Тимошенко, Віктором Ющенком та Віктором Януковичем.

"І відчув "всє прєлєсті" виборчої кампанії. Тобто основна боротьба проводилася з ким? З третім кандидатом Яценюком. Тому що я стартонув першим, то по мені і стріляли. Ну, а потім вже пішли інші", - зазначив НУНСівець.

"Тоді, коли я грейдером прочистив дорогу, вони тоді на БМВ вже їздили по рівній дорозі", - додав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News