Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дніпропетровську відключають гарячу воду

Середа, 14 квітня 2010, 21:12
У Дніпропетровську c 15 квітня буде припинена подача гарячої води через борги споживачів.

Про це в середу на брифінгу повідомив директор комунального підприємства "Дніпропетровські міські теплові мережі" Микола Шипка.

"На жаль, ДК "Газ України" направила 12 квітня доручення "Дніпрогазу", який повідомив нас, що з 15 числа ми будемо змушені припинити подачу в будинки городян гарячої води", - сказав він.

"За борги перед газовиками подача газу на наші котельні буде припинена з 9:00 15 квітня. Виняток становитимуть тільки дитячі будинки та лікарні, де ночами ще кілька днів будуть пропалювати приміщення", - заявив Шипка.

За його словами, КП "Дніпропетровські міські теплові мережі" в опалювальному сезоні 2009-2010 років населенню відпустило теплової енергії на загальну суму 232,56 мільйонів гривень.

За вказаний період населення сплатило за спожиту теплову енергію лише 125,87 мільйонів гривень.

Через низький рівень оплати спожитих послуг саме підприємство заборгувало за газ 210,87 мільйонів гривень, 12,521 мільйонів - за електроенергію, 10,768 мільйонів - за воду.

Шипка звернувся з проханням розрахуватися за отримане тепло: "Якщо ми не розрахуємося за спожитий в опалювальний сезон газ у повному обсязі, то виділення нам лімітів на газ на наступний опалювальний сезон не буде".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування