Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кужель лякає Бродського своїм криком

Субота, 17 квітня 2010, 14:01
Екс-керівник Держкомпідприємництва Олександр Кужель спростувала інформацію про те, що її племінниця володіє мийкою на території комітету.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Дзеркалу тижня".

"Хочу нагадати, що є закон України, який не дозволяє жодному міністру здавати будь-що в оренду. Тобто особисто я, як голова Держкомітету, нічого не могла здати в оренду, навіть дозволити поставити банкомат", - сказала Кужель.

Вона зазначила, що сама була не дуже задоволена тим, що орендарі займають площі комітету при істотному дефіциті простору для самої держструктури.

Щодо мийки, яку нібито організувала племінниця Кужель, екс-керівник комітету заявила, що її родичі ніякого відношення до мийки не мають.

"Було проведено конкурс, його виграла пані Патяк. Вона свого часу працювала в держкомітеті, але це не моя племінниця. У мене три племінниці: Наталя й Аня живуть у Запоріжжі, а Ліля - у Севастополі", - сказала вона.

Як відомо, нинішній глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявив, що на першому поверсі будівлі комітету в Києві працює мийка племінниці Кужель.

"Бродський законів не дотримується. Нацькував туди санепідемстанцію, пожежників. Ну справжній захисник підприємців. Якщо він хоче там поставити щось своє, то це безбожно, люди вклали гроші, він не може чинити за поняттями", - заявила Кужель.

"До речі, є закон, який захищає від перешкоджання посадовцем здійснювати підприємницьку діяльність", - додала вона.

При цьому екс-чиновниця попередила, що якщо Бродський повернеться до непрозорих схем оплати програмного забезпечення, вона "підніме крик".

Також вона пояснила причину призначення в.о. нового директора ринку "7-й кілометр" приятеля свого сина.

"Виконувачем обов'язків я справді призначила Данила Мізіна, але не тому, що він приятель мого сина, а тому, що він син мого друга. І тому, що він має три записи в трудовій книжці про роботу в держслужбі", - зазначила Кужель.

Екс-керівник Держкомпідприємництва також заявила, що цей ринок був прийнятий з кредиторською заборгованістю в 17 мільйонів гривень, і його хотіли забрати у держави через процедуру липового банкрутства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...