Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок підказав Ющенку і Тимошенко, як заблокувати роботу Ради

Субота, 24 квітня 2010, 08:12

Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок вимагає від Юлії Тимошенко та Віктора Ющенка не допустити ратифікації у парламенті "харківських домовленостей" Віктора Януковича і Дмитра Медведєва.

"Єдиний надійний спосіб - не допустити народних депутатів своїх фракцій на пленарне засідання, на якому мають ратифікувати цей злочинний пакт", - пише Тягнибок у відкритому листі Ющенку, Тимошенко та головам фракцій БЮТ і НУНС.

Тягнибок також зазначив, що сьогодні саме на Тимошенко та Ющенку "лежить особиста відповідальність за те, чи буде зруйнована Незалежність України тими, кого вони власноруч провели у парламент".

На його думку, блокування трибуни парламенту - ненадійний метод недопущення ратифікації угод, адже деякі депутати від опозиції можуть перейти на бік більшості.

Тому Тягнибок закликав Тимошенко та Ющенка "забезпечити бойкотування всіх засідань Верховної Ради, на які виноситиметься питання щодо ратифікації угод по Чорноморському флоту".

"Лідерам БЮТ та НУНС треба зробити прості, насправді, речі: кожна фракція - БЮТ і НУНС - повинна ухвалити рішення про бойкот пленарних засідань, на які виноситиметься питання ратифікації угоди про продовження перебування Чорноморському флоту РФ в Україні, та виконати ці рішення фракцій. Якщо буде потрібно, фізично не допустити депутатів своїх фракцій у зал пленарних засідань Верховної Ради", - сказано у листі.

"Це значно легше, ніж блокувати трибуну. По-перше, практика показує, що Партія регіонів "розблоковує" трибуну швидко і легко. Та й голова Верховної Ради має практичний досвід "голосування руками". По-друге, вплинути на депутатів своїх фракцій набагато легше. Тим більше, що знайдеться небагато тих, хто перед телекамерами відчайдушно прориватиметься до зали пленарних засідань, аби вчинити державну зраду", - додав Тягнибок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування