Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рух швиденько підтримав ідею Тимошенко

Вівторок, 27 квітня 2010, 21:29
Народний Рух України підтримує ініціативу щодо створення комітетів захисту України.

Про це йдеться в повідомленні партії, яке оприлюднила її прес-служба.

"НРУ закликає демократичні сили до початку їх утворення (комітетів) в усіх областях, районах і містах нашої держави", - сказано в документі.

"Єдиний засіб зберегти Україну, її інтереси і незалежність - забути всі минулі образи серед представників демократичних сил. Ми зобов'язані бути разом і стати на захист України", - вважають в партії.

"27 квітня 2010 року увійде чорною датою в історію як українського парламентаризму, так і України загалом. Цього дня у Верховній Раді була ратифікована антиконституційна угода між Україною та РФ", - йдеться в заяві.

НРУ вважає "ганебним той факт, що серед депутатського корпусу знайшлося 236 зрадників України та її національних інтересів".

"Глава Верховної Ради Литвин відкрив засідання у порушення Конституції, адже у парламенті зареєструвалося лише 211 народних депутатів", - зазначають у партії

"Парламент був неправомочним приймати рішення, а засідання не могло бути відкритим. Саме таке положення випливає із рішення Конституційного Суду від 17 жовтня 2002 року", - нагадують в НРУ.

Як відомо, раніше лідер БЮТ Юлія Тимошенко запропонувала створити "комітет захисту України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...