Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Людина Януковича клянеться, що розправ не буде

Вівторок, 11 травня 2010, 21:24
Президент Віктор Янукович не допустить "політичних розправ".

Про це заявив представник глави держави у парламенті, регіонал Юрій Мірошниченко ефірі Шустер Live.

"Я переконаний, що президент, як гарант Конституції, не допустить політичних розправ. Опозиція буде сильна, потужна, так само, як і свобода слова. І ніяких підстав хвилюватися тим, хто чесно працював у владі, немає", - сказав він.

"Закон буде захищений. Права опозиції будуть захищені, і лише ті політики, чиновники, підприємці, які порушували закон, будуть відповідати лише в тих межах, у яких цей закон був порушений", - зазначив Мірошніченко.

Також, за його словами, влада не проводить люстрацію чиновників.

Крім того, коментуючи інформацію про затримання співробітниками міліції у вівторок чотирьох прихильників партії "Свобода", які брали участь у мітингу опозиційних сил біля Верховної Ради, регіонал сказав: " Закон дозволяє опозиції в усіх дозволених формах висловлювати ставлення до дій влади".

"Мітинг у вівторок не є виключенням. Я не бачив там ніяких порушень правопорядку, я не думаю, що якісь були підстави притягувати до відповідальності чи то представників "Свободи", чи то БЮТ", - заявив він.

Як відомо, у вівторок прес-секретар Юлія Тимошенко Марина Сорока повідомила, що на середу, 12 травня, лідера БЮТ викликають до Головного слідчого управління ГПУ для вручення постанови про порушення кримінальної справи.

Крім того, віце-прем`єр Володимир Сівкович повідомив, що правоохоронні органи до осені завершать розслідування справ за фактами розкрадання бюджетних коштів попередніми урядовцями.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...