Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вважає, що влада Януковича поки не злочинна

Неділя, 30 травня 2010, 22:36
Нинішню владу поки не можна назвати злочинною.

Про це заявив лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі.

"Якщо йти по шляху мітингової діяльності зараз, яєць і шашок, ти будеш маргіналом. Ти тоді не лідер. Ти просто людина, яка бореться за владу", - зазначив він.

"Немає поки ситуації, в якій можна вийти і сказати: "це злочинна влада". Вони тільки при владі 100 днів. І це навіть смішно", - заявив Яценюк.

"Начебто б Янукович когось десь продпрессовивает. Поки ніхто не розуміє, кого, де і за що. І взагалі-то у свідомості людей - абсолютно правильно", - сказав політик.

За його словами, це природне бажання народу, щоб тих, хто "були при владі і біля корита просто залучили до відповідальності".

"Як тільки Янукович буде далі пресувати, і чим більше він це буде робити, тим швидше прийде розуміння про те, що цей режим становить небезпеку для виборця", - заявив Яценюк.

"Можна вивести на мітинг. Можна покричати. Проти чого кричати?...Я так припускаю, що їм напишуть досить непоганий план реформ", - зазначив політик.

"Мені хотілося б прочитати план реформ, який я чекаю від Януковича, і сказати - це непогано, а це погано. Ось ці речі я підтримую, а ось ці - не підтримую", - сказав він.

Яценюк висловив упевненість, що влада прийме рішення про "лібералізацію ринку землі, а точніше про продаж землі сільгосппризначення". "У цьому плані у мене є десятки заперечень стосовно схем, як це робити", - заявив політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування