Порошенко: "Не виключаю, що у мене будуть партнери"

Неділя, 13 червня 2010, 23:57
Власник 5 каналу Петро Порошенко не відчуває тиску з метою продажу ним телеканалу.

Про це він заявив в ефірі програми "Чорне та біле" на каналі ТВі.

"Жодного разу, починаючи з 2006 року, я не відчув на собі будь-якого тиску з точки зору тих чи інших інтересів для того щоб досягнути тієї чи іншої мети", - повідомив Порошенко.

Власник телеканалу зазначив, що "були пропозиції продати той чи інший бізнес, але після того як я відмовився жодних додаткових кроків з цього приводу не було".

"Я не вважаю це тиском. І вважаю, що це абсолютно нормальна позиція. Перевірити плани власника. Запитали, чи не хочу я продати, я відмовився. Канал, в тому числі", - додав він.  

Порошенко уточнив, що не "обговорювали ні ціни, ні умови, нічого": "Тому що я не збирався продавати канал і не збираюся це робити. Ні частково, ні повністю, ні якимось іншим чином продавати 5 канал".

В той же час він уточнив: "не виключаю, що у мене будуть партнери, аж до там міноритарної частини, по другому каналу (Експрес-Інформ), який вироблятиме інфотеймент".

Крім того, власник 5 каналу заявив, що відстоюватиме у суді свою позицію щодо спірних частот.

За словами Порошенка, відмова групи компаній "Інтер" від претензій на ці частоти суттєво покращує його судову перспективу.

Водночас він додав: "В цьому випадку, з моєї точки зору - це тривожно. Це означає, що компанію, можливо, намагалися просто використати, щоб формальний привід для судового позову покрив якусь іншу, поки невідому мету".

Як відомо, раніше Окружний адмінсуд Києва задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", яка оскаржувала рішення Нацради з питань телебачення та радіомовлення про виділення "ТВі" та "5 каналу" частот на мовлення.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News