АЗАРОВ: "ВИ ЩО, ПРОПОНУЄТЕ МЕНІ ДОЇХАТИ НА ВЕЛОСИПЕДІ ДО КОНЧА-ЗАСПИ?"

Середа, 23 червня 2010, 16:31
 

Прем'єр Микола Азаров вважає, що попередня влада привела в негідний стан парк державних автомобілів та літаків.

Такий висновок можна зробити з його відповідей на прес-конференції.

Після дискусії про використання Андрієм Клюєвим державного літака, яким мають літати президент і прем'єр, Азаров спитав, чи не полетіти йому на переговори до Москви  рейсовим літаком.

"Ну канєшно.. Скільки зі мною летить народу зазвичай?", - запитав Азаров.

"Близько 20", - зітхнув його прес-секретар.

"Давайте наймемо літак, чартер. І вийде те ж на те ж. Тільки, враховуючи, що це наш літак, нам зроблять знижку, а на чартер знижок не вийде", - додав прем'єр.

Потім він роздратовано спитав, що ще скоротити уряду. Почувши у відповідь слова про скорочення автопарку, Азаров заявив: "Правильно кажете, ми так і робимо. Ви запропонуєте доїхати мені на велосипеді до Конча-Заспи?".

На зауваження, що можна пересісти на "шкоду" з броньованого "мерседесу", Азаров розповів, що коли він пересів на автомобіль, залишений йому Тимошенко, він теж так подумав.

"На ньому їздити неможливо", - заявив Азаров.

"Зараз зіткнулися з тим, що літаки, на який літало попереднє керівництво, не літають. Ну що ж, один-єдиний вихід лишається - пересісти на велосипеди, "шкоди", - заявив прем'єр.

При цьому він зіронізував, що пропозиція журналіста дуже правильна.

"Ми зараз з МВФ ведемо переговори і кожну копійку рахуємо, там скоротити, там... Так що ми вашою пропозицією обов'язково скористаємося", - пообіцяв Азаров.

Раніше Ганна Герман пропонувала урядовцям їздити на роботу на мопедах.

"Я думаю, що прем'єр може пішки ходити, якщо він недалеко живе. Може на велосипеді їздити, наприклад", - додала заступник глави адміністрації президента 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування