Азаров - кримським татарам: Ми не боїмося ваших ультиматумів і бойкотів

Середа, 23 червня 2010, 16:52
Влада не сприймає мову ультиматумів від представників кримських татар, які вимагають припинити витіснення їх з керівних посад в Криму.

Про це на прес-конференції в середу заявив прем'єр Микола Азаров.
 
"Ні президент, ні уряд не бояться і не будуть боятися ніяких ультиматумів і бойкотів. Ми готові до діалогу", - сказав він.

Азаров повідомив, що найближчим часом відвідає Крим, зокрема, для вирішення питання представництва кримських татар в органах влади.

"Я туди злітаю і на місці розберуся, тому що ми зараз там поправляємо ситуацію і відновлюємо діалог з кримськими татарами, в тому числі і з їх керівництвом", - сказав він.

Азаров також заявив, що влада виступає за те, щоб "життя кримських татар поліпшувалася".

"І поки ми працювали, фінансування всіх програм, як кажуть, як з гармати було. Ми пішли, і програми всі розсипалися. І вони про це чудово знають", - заявив він.

Водночас Азаров не вважає великою кадровою втратою можливий вихід кримських татар з органів влади автономії.

"Хочете виходити - виходьте, які проблеми? Влада стійка і має своєму розпорядженні достатній резерв фахівців. Хтось вийде, значить замінимо. Але я прихильник діалогу і компромісу", - сказав він.

Як відомо, раніше лідер Меджлісу Мустафа Джемілєв заявив, що всі кримські татари можуть покинути структури влади в Криму, якщо таке рішення прийме позачерговий Курултай.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування