Тимошенко знайшла винних у здачі Криму

П'ятниця, 25 червня 2010, 23:56
У секторі БЮТ за ратифікацію угоди щодо продовження терміну базування російського флоту в Криму не проголосувала жодна картка.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу Інтер.

"Наша політична сила на територію, де ми знаходимося, де ми голосуємо, ми не пропустили жодної чужої картки, і в нашому секторі БЮТ ніхто не проголосував", - зазначила вона.

"Але, на жаль, в середині цієї боротьби частина нашоукраїнців вийшла з залу давати інтерв'ю, розмовляти з журналістами, і залишила своїх колег беззахисними. Тому всі картки, які проголосували, проголосували в секторі "Нашої України", - сказала лідер БЮТ.

За словами Тимошенко, НУНСівці не заблокували свої пристрої для голосування: "Там не те, що не заблокували, а просто відкрили дорогу. Ми вже знаємо, хто це. Це та команда, яка останній раз, там 8 людей, перейшла в коаліцію".

Крім того, коментуючи заяву прем'єра Росії Володимира Путіна про те, що Тимошенко не заперечувала проти продовження терміну перебування ЧФ РФ в Криму, лідер БЮТ заявила: "Кожна моя зустріч з прем'єром Росії починалася, а іноді й закінчувалася, його наполегливим питанням, пропозицією пролонгувати перебування ЧФ у Криму".

"Я, як прем'єр, вела цю дискусію, тому що її починала інша сторона. В кожній цій дискусії моя позиція була дуже чітка - Конституція забороняє будь-які маніпуляції з нашою територією", - підкреслила Тимошенко.

Як відомо, Путін заявив: "Ніхто, зокрема і Юлія Володимирівна (Тимошенко), не відмовлялася у розмовах зі мною, в усякому разі, обговорювати питання продовження перебування російського флоту. Мова йшла тільки про одне - ціну питання".

У свою чергу лідер БЮТ зазначила: "Я цю цитату знаю напам'ять, тому що цією цитатою дуже добре маніпулюють. Останньої частини про "ціну питання" в репліці Путіна не було. Це вже так, дописали, дуже добре, я б сказала, аргументовано".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...