Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров питатиме по "повній програмі" за підготовку до зими

Середа, 14 липня 2010, 12:39

Наступного тижня уряд проведе розширену нараду з питань підготовки країни до осінньо-зимового періоду.

Як повідомив прем'єр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у середу, першому віце-прем'єр-міністру Андрію Клюєву доручено організувати цю нараду.

"На ній ми повинні чітко визначити пріоритети, зони ризику, затвердити маяки, яких необхідно досягти в сезоні 2010-2011 року щодо якості комунальних послуг, сталої роботи транспорту, попередження захворювань", - сказав він.

Прем'єр зазначив, що в осінньо-зимовий період робота народного господарства, і в першу чергу ЖКГ, має бути сталою.

"Я маю на увазі комплексну підготовку - від заміни тепломереж, ремонту котелень, утеплення будинків до забезпечення вакцинації від сезонних інфекцій і створення необхідного запасу ліків", - заявив він.

"Уряд був змушений скоротити бюджетні видатки поточного року, але ми ні на йоту не обмежили ті ресурси, які призначені на медичне обслуговування та інші соціально чутливі речі. Отже, маємо повне право спитати за комплексну підготовку до зими, як кажуть, по повній програмі", - наголосив Азаров.

Прем'єр також повідомив, що він поставив завдання розробити середньо-терміновий бюджетний план на 2011-2012 роки для сфер комунальних послуг, транспорту, медичного забезпечення - "з маяками, завданнями, етапами, програмно-цільовою структурою".

"Адже неможливо багаторічні проблеми вирішити за один-два сезони - це профанація", - наголосив Азаров.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування