Азаров присягнувся не ховатися за спини

П'ятниця, 17 вересня 2010, 23:38
Уряд бере на себе відповідальність за ризики від реалізації Податкового кодексу.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров в ефірі телеканалу "Інтер".

"Ми, нинішній уряд, бере на себе, і, відповідно, я беру на себе, я ж прем'єр, всю відповідальність і всі ризики від реалізації даного Податкового кодексу. Ми не ховаємося за чиюсь спину, і я не збираюся ховатися за чиїсь спини", - сказав він.

"У суботу, неділю працюватиме редакційна колегія у складі міністра юстиції, міністра фінансів, міністра економіки, декількох віце-прем'єрів, які допрацюють в редакційному плані текст цього документа", - повідомив прем'єр.

За словами Азарова, текст кодексу "повинен бути абсолютно точним і надійним".

"У понеділок ми вислухаємо те, що редакційна група доповість нам, і остаточно відправимо цей документ до Верховної Ради", - підкреслив він.

Коментуючи заяву президента Віктора Януковича про те, що він, під час обговорення теми Податкового кодексу, був змушений сказати Азарову "трошки образливі слова", прем'єр сказав: "У нас з Віктором Федоровичем давні відносини, і те, що ми говоримо одне-одному зовсім необов'язково знати широкій аудиторії".

"Досить пригадати, як обмінювалися різними репліками попередній президент і колишній прем`єр, щоб, напевно, це назавжди відбило охоту робити це надбанням публіки", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування