Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одесити просять заборонити Азарову агітувати

Понеділок, 27 вересня 2010, 19:57
Лідери 22 партійних і 38 громадських організацій Одеси проти неправомірної участі у передвиборній агітації глави Кабміну Миколи Азарова.

Про це йдеться в направленому до президента Віктора Януковича спільному зверненні, повідомляє УНІАН.

Представники громадськості Одеси висловлюють обурення тим, що під час робочої поїздки до Одеси 23 вересня "голова уряду, в порушення закону у своїх виступах фактично агітував за незареєстрованого кандидата на посаду міського голови (члена Партії регіонів Олексія Костусєва)".

"Подібні дії викликають стурбованість громадськості, всіх небайдужих, чесних, що люблять своє рідне місто, людей", - зазначають активісти.

В якості фактів вони називають, зокрема, зустріч прем'єра з колективом Одеського Національного академічного театру опери та балету, де "глава уряду грубо і упереджено розкритикував міську владу та чинного мера Едуарда Гурвіца за незадовільний стан міста".

"Подібна оцінка стану справ у нашому місті межує з образою - це, м'яко кажучи, брехня", - наголошується в заяві.

"Не знаємо, якими вулицями везли прем'єр-міністра України, але відбулося реальне спотворення фактів. За останні роки вигляд Одеси разюче змінився, місто і його вулиці набувають справді європейського вигляду", - заявили підписанти.

Автори документа констатують, що зроблені в Одесі заяви прем'єра "йдуть в дисонанс з позитивними оцінками міста з боку представників іноземних держав, вищого духовенства, діячів науки та культури, бізнес-кіл, численних гостей".

"На жаль, створюється враження, що поведінка Азарова була навмисною, а сценарій його висловлювань був ретельно спланований з урахуванням передвиборної ситуації", - зазначають представники громадськості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування