Комуніст закликає сили об'єднатися проти "Регіонів"

Субота, 16 жовтня 2010, 20:24
Президент Віктор Янукович і його команда діють як фашисти під час окупації Криму.

Про це заявив депутат, перший секретар Кримського рескому Компартії Леонід Грач, повідомляє прес-служба кримської організації партії.

Він уточнив, що в Криму з боку правлячої Партії регіонів "твориться свавілля".

"Навіть тут, де проходить мітинг, ми бачимо плоди свавілля: величезний будинок Музичного театру з усіх сторін обклеєно гігантськими агітаційними плакатами Партії регіонів, тоді як за законом на держпідприємствах і установах держвласності ніяких атрибутів передвиборної агітації бути не може", - уточнив депутат.

За словами Грача, Партія регіонів "розв'язала в Криму справжню війну за землю-матінку".

"Вони варварськи по Південному берегу Криму зробили все, щоб там не було представників не бажаних їм партій ні на чолі, ні у складі селищних і особливо дільничних комісій", - розповів комуніст.

Депутат обіцяє, що надасть список людей, яких викреслили з виборчих списків: "Шляхом арешту десятки кандидатів у депутати зняті".

Він підкреслив, що перемогти кримські партії зможуть, лише об'єднавшись на етапі контролю результату виборів.

"Якщо ми всі разом проконтролюємо результати виборів і підемо єдиним фронтом голосувати, і продемонструємо, що у нас у всіх хоч і різні партійні погляди, але всі ми об'єднані загальним протестом проти грубого нехтування закону Партією регіонів, ми зможемо перемогти", - вважає Грач.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування