Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров знає, що одеський мер після нього до цих пір кашляє

Вівторок, 19 жовтня 2010, 18:01
Прем'єр Микола Азаров обурений станом херсонських доріг.

Про це він заявив під час зустрічі з активом області в ході робочої поїздки в Херсонську область, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Таких поганих доріг, як у Херсоні, я ніде не бачив, і це, напевно, не гірші. Адже мене возили, напевно, по кращим? А що навколо?", - сказав прем'єр.

Також Азаров пошкодував, що не має часу, щоб з'їхати з затвердженого маршруту і подивитися стан інших херсонських доріг та інших інфраструктурних об'єктів у місті.

Він доручив губернатору області Миколі Костяку і меру міста Володимиру Сальдо вжити заходів з реконструкції доріг.

"Ви особисто відповідаєте за стан доріг у місті Херсоні. Я приїду наступного разу, і якщо ситуація не зміниться - не ображайтесь. Гурвіц до цих пір кашляє після мого візиту до Одеси", - сказав Азаров.

Як відомо, 23 вересня, перебуваючи в Одесі, прем'єр розкритикував мера Едуарда Гурвіца за поганий стан міста. "Таке відчуття, що я на 50 років назад повернувся (...), такий стан Одеси зараз", - сказав Азаров

Також він повідомив, що обговорить питання стану херсонських доріг з керівником "Укравтодору" Володимиром Демішканом і поставить завдання поліпшити якість доріг в Херсоні.

"Але Демішкан відповідає за дороги навколо Херсона, а в Херсоні за дороги відповідаєте ви особисто", - сказав Азаров, звертаючись до губернатора та мера обласного центру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...