Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров обіцяє відкриті і прозорі органи

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 18:58
В Україні створені всі можливості для вільного та об'єктивного висвітлення ЗМІ діяльності влади.

Таку думку озвучив прем'єр Микола Азаров на спеціальному засіданні парламенту з нагоди 60-ї річниці з дня підписання Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року.

"Ми забезпечуємо відкритість і прозорість діяльності органів виконавчої влади, а також участь громадськості у процесі реалізації державної політики", - зазначив прем'єр.

"Азаров наголосив, що уряд робитиме все для забезпечення всіх прав і свобод громадян України", - повідомляє прес-служба Кабміну.

Прем'єр зазначив, що програма реформ президента Віктора Януковича передбачає створення заможного суспільства в Україні, яке сповна користуватиметься усіма правами та свободами.

"Ми зобов'язані збудувати країну, в якій всі громадяни будуть заможні та сповна будуть користуватися своїми невід'ємними правами. Саме це - кінцева мета програми реформ, проголошених президентом", - підкреслив Азаров.

За його словами, наша держава послідовно наближається до міжнародних стандартів у сфері забезпечення прав людини як у законодавчому, так і в практичному вимірах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування