Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Губського: Турчинов вводить в оману виборців

П'ятниця, 22 жовтня 2010, 19:23
Заява Олександра Турчинова щодо недопущення кандидатів від партії "Батьківщина" до виборів повністю не відповідає дійсності та є прямою дезінформацією виборців.

Про це заявив глава Київської облорганізації партії "Батьківщина" Володимир Майбоженко.

"Зокрема, у Київській області на сьогоднішній день до ТВК подані виборчі списки кандидатів що балотуються до усіх місцевих рад, а саме до обласної ради, 25 районних рад, 12 міст обласного значення та 13 міст районного значення", - розповів він.

"З усього числа 51 списку, у ТВК зареєстровано 48 списків. Лише у містах  Васильків, Ржищев та Яготинському районі ТВК відмовили в реєстрації списків. Але ми подали в суд та боремося за реєстрацію", - додав Майбоженко.

Глава облорганізації заявив, що "єдиною перешкодою для БЮТ у Київській області є провокаційні заяви Турчинова та його поплічників, які вводять в оману виборців та  дезорієнтують їх".

"Тим самим Турчинов свідомо працює на поглиблення розколу в БЮТ і зниження рейтингу партії та особисто Тимошенко. Не є великою таємницею, що зазначені дії Турчинова не що інше, як замовлення політичних сил, які прагнуть розвалу БЮТ", - заявив Майбоженко.

"Подібними заявами, Турчинов остаточно знімає із себе маску відданого БЮТівця і відкриває справжнє обличчя дворушника і розкольника", - додав він.

Як відомо, Майбоженко вважають людиною Богдана Губського, якого нещодавно виключили з фракції БЮТ.

У березні джерело в облраді повідомило, що Губський домовився про співпрацю з київським губернатором Анатолієм Присяжнюком.

За його словами, у результаті домовленостей буде проведена зміна керівництва і створена так звана "опозиція", що буде співпрацювати з владою. Пізніше 19 бютівців перейшли в більшість.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування